BBP Osmangazi İlçe Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı.

Başkan Yayla, Bursa basınına düzenlenen kahvaltı etkinliğiyle birlikte basın emekçilerini onurlandırdı.

Kahvaltının ötesinde, Başkan Yayla ve ekibi, basın mensuplarını plaketlerle ödüllendirerek onların emeklerini takdir etti. Kendisi de eski bir basın emekçisi olan Başkan Yayla, hem 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü hem de yaklaşan yerel yönetim seçimlerini konuşmak için davet edilen gazetecilerle samimi bir ortamda buluştu.

Yayla, basın emekçileriyle gerçekleşen dostane sohbetin ardından plaket takdim ederek hatıra fotoğrafları çekildi. BBP Osmangazi İlçe Başkanı Yayla, yaptığı tanıtımda, parti olarak Bursa’da daha etkin olacaklarını, üye sayılarını artırarak farklı kesimlerden destek isteyeceklerini ve sahada aktif bir rol üstleneceklerini vurguladı.

Başkan Yayla, şu sözlerle devam etti: “Çalışmalarımızı sadece oturduğumuz yerden yapamayız. Sahalara ineceğiz, üye toplayacağız ve parti hedeflerimizi, tüzüğümüzü ve Türkiye vizyonumuzu halka aktaracağız. BBP’nin neden var olduğunu anlatacağız ve vatandaşlardan destek isteyeceğiz.”

Kısa süre içinde önemli ilerlemeler kaydeden BBP Osmangazi İlçe Yönetimi, siyasi deneyimlerini paylaşırken, önümüzdeki süreçte daha aktif ve görünür olacaklarını ifade etti.