Eyrice Adsm'den Başkan Turgay Erdem'e Ziyaret

Bursa'nın ilk ve tek A grubu ağız ve diş sağlığı merkezi olan Eyrice Dental Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice ve Eyrice ADSM Genel Müdürü Kürşad Eyrice, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i ziyaret etti.

Bursa’nın ilk ve tek A grubu ağız ve diş sağlığı merkezi olan Eyrice Dental Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice ve Eyrice ADSM Genel Müdürü Kürşad Eyrice, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret etti. 

Ziyarette Eyrice ADSM hakkında bilgi veren  Genel Müdür Kürşad Eyrice, Avrupa standartlarında hizmet veren bir merkez inşa ettiklerini ve 50 çalışanla bir yıl içinde 5 bine yakın kişiye tedavi hizmeti verdiklerini ifade etti. Eyrice, “Her işi uzmanına bırakıyoruz, uzmanı yapıyor.  Cerrahi, pedodonti, ortodonti gibi uzmanlık bölümlerimiz mevcut. Eyrice Diş mini bir fakülte gibi oldu. Çok yoğun talep var. Bir yılda 5 bine yakın hastaya hizmet verdik. Dijital diş hekimliği teknolojileri, yazıcılarla protezler üretmek gibi gelişmeler çıtayı çok yüksek seviyelere taşıdı. Dentalde konfor çok arttı eskisi gibi konfeksiyonel değil. Tabii teknoloji ne kadar gelişmiş olursa olsun bir ekip olarak hareket ederek insana dokunmak lazım” dedi.

Eyrice ADSM’yi Nilüfer’de kurduklarını belirten Eyrice Dental Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice de, “1 yıl önce Eylül ayında, şehrin en prestijli losyonunda 7 gün 24 saat çalışarak bu hizmet veren bir merkez olarak kapılarımızı açtık. Bir ekip ruhuyla her gelen hastaya aynı hizmeti sunuyoruz” dedi.  Sözlerinin devamında Bursa TEKNOSAB’da 15 milyon dolarlık yatırımla kurulacak olan diş protez fabrikasına değinen Eyrice, 2023 yılında fabrikanın temeli atılmayı planladıklarını belirterek hedeflerinin Türkiye’yi diş protezinde dünyanın lider ülkeleri arasına sokmak olduğunu söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise, “Nilüfer bölgesi zaten özel hastanelerle, özel eğitim alanlarıyla Türkiye’de gerçekten birinci sıralarda yer alan bir bölge. Eyrice Diş, çok kapsamlı bir önemli merkez olmuş bu bölgeye değer katacağı inancındayım. Sizleri tebrik ederim” diye konuştu.