Kadim Dostlar Bursa'da Buluştu

Kadim Dostlar Grubu, Milli Görüş çizgisinde siyaset yapan önemli siyasetçilerini ve dostlarını Bursa Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÖZKUL'un ev sahipliğinde Bursa'da bir araya getirdi.

Kadim Dostlar Grubu, Milli Görüş çizgisinde siyaset yapan önemli siyasetçilerini ve dostlarını Bursa Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÖZKUL’un ev sahipliğinde Bursa’da bir araya getirdi.  Eski Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ’ın da katıldığı programda, iş, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının önemli isimleri de yer aldı.

Ev sahibi olarak konuşma gerçekleştiren Ahmet ÖZKUL, ‘Bu tarz buluşmaların birbirimize katkı sağladığını, sinerji verdiğini düşünüyorum. Böyle buluşmaların destekçisi olacağım.’ dedi. 

Kadim Dostlar Grubu’nun koordinatörü Yakup Sucuoğlu ise, buluşmaların büyük bir ilgi ve samimiyetle devam ettiğini belirterek, söz konusu muhabbetin devamı için gayret gösterdiklerini belirtti.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden program, Eski Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ’ın konuşmalarıyla devam etti.

Bakan Çelik, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemiz adına çok önemli olduğunu vurguladı.

Program  Kadim Dostlar Grubu’nda hizmet etmiş ve vefat etmiş olan kişilere fatiha okunup dualar edildikten sonra günün anısına çekilen fotoğraflar ile sona erdi.