Özlem ZENGİN: Muhalefeti sivil siyasete davet ediyorum

AK Parti Tokat Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, TBMM Grup konuşmasında muhalefetin çatışma ve kaostan beslendiğini söyledi. 'Sizleri sivil siyasete davet ediyorum' dedi.

TBMM Grup Konuşmasında konuşan AK Parti Tokat Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, muhalefetin 2015 yılından itibaren Hükümet'i terör olayları ile suçladığına dikkat çekti. Zengin konuşmasında "Kimin bu ülkeyi kan gölüne çevirdiğini, kimin çatışmayı istediğini ve kimlerin sivil siyaseti reddettiğini gayet iyi hatırlıyoruz" dedi.
 

“ÇATIŞMA MUHALEFETİN BESLENDİĞİ KANALDIR”

Zengin konuşmasında "2015 yılından itibaren muhalefetin en çok söylediği şey nerdeyse bunu bizim yaptığımızı ve bu şartlar altında seçime gitmeyi istediğimizi söylemesidir. Bu yalandır.2015 yılını hatırlayanlar kimin bu ülkeyi kan gölüne dönüştürdüğünü,kimin çatışmayı tercih ettiğini,kimin sivil siyaseti reddettiğini iyi hatırlar.Onlar sizdiniz.O sebeple buradan bir kez daha kamuoyuna şunu ifade etmek istiyorum terörün nerden geldiği hiç önemli olmaksızın reddediyoruz . İster adı PKK, ister PYD, ister DAEŞ  hangisi olursa olsun Türkiye hem ülkemizde hem de sınırlarımız dışında terörü destekleyen bütün politikaları reddetmiştir.Her zaman barıştan yana olmuştur ve Türkiye'ye terör ihraç etmek isteyenlere buna  siyasette dahil bütün siyasi gücünü kullanarak cevabını vermiştir.Ben şuna inanıyorum siz çatışmayı tercih ediyorsunuz çünkü çatışma demek sizin beslendiğiniz kanalınızdır. Sizleri sivil siyasete davet ediyorum” diye konuştu.